Sopa de cebolla en cocción lenta

Sopa de cebolla en cocción lenta

4.2 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 150 - 200 g de queso emmental en trozos
Caldo de carne
  • 500 g de huesos de ternera (caña y rodilla) en trozos
  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de apio en trozos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 1 bouquet garni (atadillo de hierbas) p.ej. laurel, tomillo, perejil y romero
  • 1500 - 1600 g de agua
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 2 clavos enteros
Sopa
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 500 g de cebolla en octavos
  • 2 cucharaditas de sal
  • 6 - 12 rebanadas de pan del día anterior tostadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1306 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1896 kJ / 454 kcal
Vetten 19 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...