Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
-
30
g de zumo de limón
of 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - aceite de oliva para engrasar
- 4 huevos
- 150 g de espárragos verdes (max. 14 cm de largo)
- 2 dientes de ajo aplastados
- 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- sal al gusto
- pimienta negra, molida al gusto
- aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20 min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20 min
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35min
Salmón braseado con espárragos y puré de chirivías (MEATER)
40 min
Salmón teriyaki al vacío
1h 20min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1 godz. 45 min
Chalota caramelizada (250 g)
25 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Cebolla caramelizada (80 g) en cuartos
25 min
Flores de alcachofa
2h