Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
-
50
g de apio en trozos de 2 cm
of 50 g de nabo en trozos de 2 cm - 2 dientes de ajo
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 15 granos de pimienta negra
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 1200 - 1400 g de agua
- Voeding
- per 1300 g
- Calorieën
- 1207 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 3138 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10min
Cebolla caramelizada (80 g) en cuartos
25min
Puerros pochados (80 g)
15min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 godz.
Caldo de verduras
50min
Preparaciones básicas (Batch cooking)
3 Std.
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3h 30min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3 Std.
Yogur griego en Varoma
13 godz.
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Alubias en cocción lenta TM6
14 Std. 40 Min