Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
-
50
g de apio en trozos de 2 cm
of 50 g de nabo en trozos de 2 cm - 2 dientes de ajo
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 15 granos de pimienta negra
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 1200 - 1400 g de agua
- Voeding
- per 1300 g
- Calorieën
- 1207 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 3138 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1 Std. 30 Min
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40 Min
Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)
12 Std.
Yogur griego en Varoma
13 Std.
Caballa a la sal con patatas al vapor y mojo picón
40 Min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Yogur natural en Varoma
12 Std.
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1 Std.
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2 Std. 20 Min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Caldo de pollo rico en colágeno
12 godz. 10 min
Dientes de ajo (Pelar)
5 Min