Caldo de carne en cocción lenta

Caldo de carne en cocción lenta

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 50min
1300 g

Ingrediënten

  • 3 - 4 ossobucos de ternera (700-800 g) de 3 cm de grosor
  • 30 g de aceite de oliva
  • 120 g de cebolla en trozos de 3 cm
  • 100 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
  • 50 g de apio en trozos de 2 cm
    50 g de nabo, en trozos de 2 cm
  • 2 dientes de ajo
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 15 granos de pimienta negra
  • 1 - 2 hojas de laurel secas
  • 1200 - 1400 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1300 g

Natrium 3138 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 1207 kJ / 288 kcal
Vetten 24 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...