Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 400 g de agua
- ½ cucharadita de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina panificable sin gluten (y algo más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de psyllium
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de tomates secos en aceite
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 100 g de mozzarella rallada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 602.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 Std. 30 Min
Bagels sin gluten
1 Std. 50 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15 min
Tortitas sin gluten
40min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Crêpes sin gluten
45min