Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 400 g de agua
- ½ cucharadita de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina panificable sin gluten (y algo más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de psyllium
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de aceitunas verdes sin hueso
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de tomates secos en aceite
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 100 g de mozzarella rallada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 602.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1h
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)
2h 30min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1h 20min
Bagels sin gluten
1h 50 min
Piadinas sin gluten
45min
Focaccia rústica sin gluten
2 godz. 40 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Tortitas sin gluten
40min