Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
-
260
g de almendra cruda sin piel
of 260 g de avellanas, nueces, pistachos, etc - 20 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- 80 g de miel
Relleno
-
500
g de batata con piel
of 500 g de boniato blanco con piel -
180
g de leche
of 180 g de bebida de soja arroz, almendra, etc - 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- cacao puro en polvo para espolvorear
- 50 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Bizcochitos de batata dos chocolates
1 Std.
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Brownie Low carb
1 Std.
Trufas de avena y algarroba
15min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min
Tarta de calabaza sin gluten
2 godz. 30 min
Muffins de batata con nueces
1 Std.
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 Std. 15 Min
Brownie de batata
1 Std.
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min