Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g cada uno)
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2 cucharaditas de piel de limón rallada
- 30 g de zumo de limón (y una cucharadita más para el risotto)
- 2080 g de agua
- 30 g de chalota en mitades
- 200 g de remolacha cruda pelada, en trozos de 2-3 cm
- 20 g de aceite de oliva
- 240 g de arroz de grano redondo
- 130 g de vino blanco seco
- sal
- 1 - 2 tallos de lemon grass fresco (enteros)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- aceite de oliva
- pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 4 cucharadas de mantequilla
- piel de limón rallada
- tomillo fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2365 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
Alternatieve recepten
Risotto con setas y uvas
50min
Ceviche de corvina
2u. 40min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1h 20 min
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40min
Gazpacho de maíz con guarnición de falso ceviche
10 min
Trucha con crema bretona y chips de verduras (Al vacío)
1h 30min
Berenjenas al miso (Al vacío)
2 Std. 45 Min
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1h 30min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35 min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20min
Calabacines rellenos de brandada
1h 30min