Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g cada uno)
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2 cucharaditas de piel de limón rallada
- 30 g de zumo de limón (y una cucharadita más para el risotto)
- 2080 g de agua
- 30 g de chalota en mitades
- 200 g de remolacha cruda pelada, en trozos de 2-3 cm
- 20 g de aceite de oliva
- 240 g de arroz de grano redondo
- 130 g de vino blanco seco
- sal
- 1 - 2 tallos de lemon grass fresco (enteros)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 4 cucharadas de mantequilla
- piel de limón rallada
- tomillo fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2365 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42.3 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
Alternatieve recepten
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20 min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
35min
Brochetas de pulpo y brócoli con salsa kimchi (Al vacío)
4h 30min
Salmón teriyaki al vacío
1h 20 min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1h 20 min
Yogur natural en Varoma
12h
Salmón en escabeche con caramelo de aceituna
72h 30min
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
30 min
Brocheta de carne con salsa Currywrust
30 min
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45 min