Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 400 g de batatas peladas, en trozos de 2-3 cm
- 100 - 120 g de harina de arroz integral
- 60 - 70 g de queso parmesano rallado
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de aceite de oliva para engrasar (y algo más para regar)
- 200 g de queso mozzarella rallado
- 6 - 8 tomates cherry en mitades
- 8 - 10 aceitunas sin hueso
- 1 cucharadita de orégano seco
- 10 - 12 hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 8.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 332.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Brioches de remolacha
2u.
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15 min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Hamburguesas de coliflor y calabaza con pan de cúrcuma
1h 45min
Hamburguesas crujientes de quinoa con puré de aguacate
1u. 30min
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30min
Medallones de verduras sin gluten con salsa de yogur
1u.
Trufas de avena y algarroba
15min
Frittata al vapor con salmón ahumado y guisantes
40min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1u.
Brownie de batata
1u.