Pastel de patata con acelgas y bacalao

Pastel de patata con acelgas y bacalao

3.9 25 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
8 raciones

Ingrediënten

  • 800 g de patata pelada, en trozos de 2 cm
  • 300 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 600 g de hojas de acelgas en trozos
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 30 g de aceite de oliva
  • 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (escurridas)
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 3 huevos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 592.8 mg
Eiwitten 8.8 g
Calorieën 862 kJ / 206 kcal
Vetten 8.2 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 25.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...