Calabaza rellena a la provenzal

Calabaza rellena a la provenzal

4.4 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 raciones

Ingrediënten

  • 1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
  • 1000 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g de aceite
  • 300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
  • 200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
  • 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 80 - 100 g de requesón (optioneel)
  • 200 g de mozzarella rallada

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 698.7 mg
Eiwitten 16.8 g
Calorieën 1473 kJ / 352 kcal
Vetten 26.8 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 9.7 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...