Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa quebrada
- 200 g de harina de trigo
- 100 g de mantequilla fría, en dados
- ½ cucharadita de sal
- 75 g de agua fría
Relleno
- 350 g de repollo en trozos
- 800 g de agua
- 125 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva
- 90 g de dados de beicon
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de comino molido
- ½ cucharadita de pimentón
- 4 huevos
- 100 g de queso cremoso
- 50 g de queso rallado para fundir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1572 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 696.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudin de brócoli
1 Std.
Frittata de calabacín con ricota
40min
Coliflor a la parmesana
40min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 Std. 10 Min
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45min
Pastel de zanahoria y brócoli
1 Std. 10 Min
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 Std. 30 Min