Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de mantequilla muy fría, en dados de 1-2 cm
- 300 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 90 g de agua muy fría
Verduras laminadas
- 350 g de calabacín con piel, sin los extremos
- 350 g de tomates pera pequeños
Montaje y horneado
- 190 g de tomates secos en aceite, escurridos
- 10 g de cebollino fresco picado
- 4 - 6 pellizcos de sal
- 30 g de agua
- 60 g de queso parmesano rallado
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharada de leche para pincelar
- 10 hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1586 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 409.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con puré de guisantes
30min
Tosta de centeno con masa madre, puré de aguacate y huevos mollet
21h
Mini galettes de manzana y membrillo
55min
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30min
Galette de setas
1h
Ensalada griega de patata
1h 10min
Milhojas de patatas
1h 30min
Pan plano con verduras y hummus
1h 15 min
Rollos de brioche salados
1h 20 min
Pizza vegetariana
1h 40min
Coca de sardinas
30min