Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 batatas con piel, lavadas (aprox. 200 g c/u)
- 200 g de beicon en lonchas, en trozos de 5 cm
- 5 hojas de laurel secas
- 2 - 3 cucharaditas de romero seco desmenuzado
- 700 g de agua
- 80 g de chalota
-
½
cucharadita de pimientas variadas recién molidas (5 pimientas)
of ½ cucharadita de pimienta blanca molida - ½ cucharadita de pimentón picante
- 40 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal en escamas
- 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de berenjena picante
30 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 Min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1hod.
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 min
Pollo al curry de coco con arroz de coliflor
1hod.
Pollo con chocolate y arroz basmati
35 min
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Costillas de cerdo agridulces con arroz y brócoli
1h 40min
Makarounes tis kassou (Macarrones con cebolla caramelizada) - Grecia
1hod.
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30 min
Pastel de batata con boloñesa vegetariana
45 min
Pescado blanco con salsa de puerros y papas
1hod.