Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 batatas con piel, lavadas (aprox. 200 g c/u)
- 200 g de beicon en lonchas, en trozos de 5 cm
- 5 hojas de laurel secas
- 2 - 3 cucharaditas de romero seco desmenuzado
- 700 g de agua
- 80 g de chalota
-
½
cucharadita de pimientas variadas recién molidas (5 pimientas)
of ½ cucharadita de pimienta blanca molida - ½ cucharadita de pimentón picante
- 40 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal en escamas
- 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30 Min
Galette de calabacín y tomate
1h 30min
Galette de pollo, batata y champiñones
2h 10min
Pesto de tomates secos
5min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25 Min
Fideos chinos con verduras y tiras de ternera
1h
Polenta con boloñesa de pollo
45min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Pollo con salsa de jengibre
1h 20min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min