Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de pasta de miso blanco (shiro miso) dulce
- 40 g de mirin
-
35
g de sake
of 35 g de agua - 30 g de azúcar
- 1 ½ cucharaditas de aceite de sésamo
- 2 pellizcos de sal
- 1600 g de agua
-
30
g de zumo de limón
of 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 360 g de berenjenas en trozos de 3x2 cm
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- 1 cebolleta recta en rodajas finas diagonales
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 670 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2 Std. 10 Min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 godz. 20 min
Chalota caramelizada (250 g)
25min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6 Std. 30 Min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4 godz.
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Tartar thai de salmón
45min
Chutney de mango - India
1h 10min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 Std. 10 Min
Salmón marinado con remolacha
48h