Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de agua
- 250 - 300 g de hojas de espinaca frescas
- 20 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 200 g de queso feta desmenuzado
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje
- 4 - 5 láminas de masa filo
- 100 g de mantequilla fundida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1152 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 627.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortillitas de calabacín
20min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 min
Coliflor a la parmesana
40 min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1h 10 min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1h
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20min
Crujientes de queso brie con arándanos
50 min
Tomatokeftedes (Buñuelos griegos de tomate) - Grecia
45 min
Frittatas de brócoli y cheddar
1h
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 min
Coliflor con pesto de pistachos
1h