Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lomos de merluza frescos (150 g cada uno)
- 1 cucharada de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 limón
- 8 - 10 ramitas de estragón fresco (hojas y parte del tallo)
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 - 12 ramitas de cebollino fresco (en trozos de 2 cm)
- 3 rebanadas de pan de molde sin corteza, tostadas (aprox. 30 g)
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 200.9 mg
Alternatieve recepten
Pescado blanco dorado con salsa de limón
30 min
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1h
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Salmón al horno con pesto de brócoli
30 min
Salmón especiado con patatas
1h
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1h 30min
Salmón en costra con puré de guisantes y espinacas
40 min
Menú: Bacalao con verduras. Clafoutis con frambuesas.
45 min
Gratén de patata y pescado
1h 10 min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20min
Tortilla de atún con verduras
20min
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h