Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lomos de merluza frescos (150 g cada uno)
- 1 cucharada de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 limón
- 8 - 10 ramitas de estragón fresco (hojas y parte del tallo)
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 - 12 ramitas de cebollino fresco (en trozos de 2 cm)
- 3 rebanadas de pan de molde sin corteza, tostadas (aprox. 30 g)
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 200.9 mg
Alternatieve recepten
Salmón al limón y soja
1h 30min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Langostinos con chimichurri de cítricos
30min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min
Ensalada de tomate con ventresca
45min
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 Std. 45 Min
Montaditos de pepino mediterráneo
10min
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45min
Hamburguesa de pollo con pan nube
1h
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5h