Compatibele versies
Bagels de frutos secos y arándanos con mantequilla de almendras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 310 g de almendra cruda sin piel
- 1 ¾ cucharaditas sal
- 60 g de avellanas tostadas
- 200 g de espelta en grano pelada
- 300 g de harina de fuerza
- 20 g de levadura prensada fresca
- 40 g de miel
- 320 g de agua
- 50 g de copos de avena
- 100 g de arándanos rojos deshidratados
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- ¼ cucharadita de cardamomo molido
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 cucharadas de aceite de girasol
- copos de avena
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poke bol alto en proteínas
1h
Hummus en pan de pita, con garbanzos asados y verduras
45min
Hummus de judías pintas con nachos
1h 15min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2h 10min
Falafel con salsa de tomate, pimientos y coco
9 godz. 30 min
Alioli de anacardos
5 godz. 10 min
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3h 40 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25hod. 20min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Berry curd (Espesar)
20 λεπτ.
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 godz. 30 min