Compatibele versies
Bagels de frutos secos y arándanos con mantequilla de almendras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 310 g de almendra cruda sin piel
- 1 ¾ cucharaditas sal
- 60 g de avellanas tostadas
- 200 g de espelta en grano pelada
- 300 g de harina de fuerza
- 20 g de levadura prensada fresca
- 40 g de miel
- 320 g de agua
- 50 g de copos de avena
- 100 g de arándanos rojos deshidratados
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- ¼ cucharadita de cardamomo molido
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 cucharadas de aceite de girasol
- copos de avena
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1664 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bol al gusto con salsa de legumbres
30 min
Aceitunas marinadas a la naranja
1hod.
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Smoothie bowl
5 min
Porridge de melocotón
40 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Arroz con leche de almendras
55 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2hod.
Bizcochitos de jengibre y manzana
1hod.