Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1130 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 130 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de leche en polvo (optioneel)
- 5 g aceite de girasol
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido para pincelar
- 2 cucharaditas de semillas de sésamo para espolvorear
- 250 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo (optioneel)
- 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de jamón serrano en lonchas finas
- 20 g de hojas de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 485.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Pie relleno de pavo y verduras
1h 45min
Bocadillo de pan sin horno con ensalada de huevo
1 godz. 15 min
Corona de brioche con chocolate
4 Std. 45 Min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Calzone de sobrasada y queso
1 godz.
Rissois de langostinos - Portugal
1 godz. 10 min
Trenza de queso y cebolleta
1h 45min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Rollos de brioche salados
1h 20min
Crêpes de espinaca con jamón y queso
1 godz.
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30min