Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1130 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 130 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de leche en polvo (optioneel)
- 5 g aceite de girasol
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido para pincelar
- 2 cucharaditas de semillas de sésamo para espolvorear
- 250 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo (optioneel)
- 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de jamón serrano en lonchas finas
- 20 g de hojas de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 485.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes de pollo y verduras con salsa bechamel
1h 50 min
Pan con mantequilla de hierbas
2h
Pitas de pollo con verduras doradas
45 min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 min
Huevos al pesto
20min
Fugazzeta rellena
1h
Tomatokeftedes (Buñuelos griegos de tomate) - Grecia
45 min
Pan greñado art
3h 30min
Bocadillo de pan sin horno con ensalada de huevo
1h 15min
Brioche relleno de jamón y queso
45 min
Medias noches
1sa 20 dk
Pan camembert
2h 30min