![Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b982287f-2489-4bac-ab98-77da22a85cf8/Derivates/45934f2a-5a15-4aca-86be-846ae2eed82c.jpg)
Compatibele versies
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 260 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- 25 g de pan rallado
- 50 g de agua
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 90 g de agua
-
100
g de harina integral de centeno
of 100 g de harina de centeno - 180 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas especias para pan (optioneel)
- 1 cucharadita de manteca de cerdo
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 7876 kJ / 1882 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 341.2 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 43.1 g
- Natrium
- 4966.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h