Compatibele versies
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 380 g de agua fría
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
-
20
g de piñones crudos
of 20 g de almendra cruda sin piel - ½ diente de ajo
- 80 g de hojas de albahaca frescas
- 60 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
Montaje
- 1 - 2 tomates en rodajas de 7-8 mm
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 300 g de mozzarella en rodajas de 5-6 mm
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1327 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 498.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia rellena
4h 20min
Colines tres sabores
Geen beoordelingen
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 Min
Masa de pasta fresca
1 Std.
Bocata de langostinos, beicon y coleslaw
15 Min
Sticks de verduras
40min
Focaccia de Puglia
1 Std.
Coca de sardinas
30min
Focaccia de aceitunas negras
1h 35 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min