Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pasas sin semillas
- 80 g de orejones de albaricoque en mitades
- 80 g de dátiles sin hueso en mitades
- 180 g de leche (y algo más para pincelar)
- 180 g de agua
- 30 g de miel
- 20 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de cardamomo molido
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de mantequilla, para engrasar
- 1 huevo
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 31.1 mg
Alternatieve recepten
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 godz. 45 min
Brioche rápido
1 godz. 50 min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45min
Mermelada de fresas al aroma de azahar
35min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Trenza de leche
2h 30min
Piel de manzana con especias en polvo
50min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 godz. 30 min
Bollos suizos de calabaza y canela
2 Std.