Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pasas sin semillas
- 80 g de orejones de albaricoque en mitades
- 80 g de dátiles sin hueso en mitades
- 180 g de leche (y algo más para pincelar)
- 180 g de agua
- 30 g de miel
- 20 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de cardamomo molido
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de mantequilla, para engrasar
- 1 huevo
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 31.1 mg
Alternatieve recepten
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Bizcocho con peras al vino
26 Std. 30 Min
Corona de Pascua (Challah)
1 godz. 45 min
Tarta cremosa de melocotón
3 godz. 15 min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Caramelos de casadielles
25 min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Pan de té matcha al vapor
2 Std. 10 Min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50 min
Carrot cake cookies
35min
Brioche rápido
1h 50 min
Panecillos artesanos
1h 30 min