Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pasas sin semillas
- 80 g de orejones de albaricoque en mitades
- 80 g de dátiles sin hueso en mitades
- 180 g de leche (y algo más para pincelar)
- 180 g de agua
- 30 g de miel
- 20 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de canela molida
- ½ cucharadita de cardamomo molido
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- 1 pellizco de sal
- ½ cucharadita de mantequilla, para engrasar
- 1 huevo
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 31.1 mg
Alternatieve recepten
Gominolas de jengibre, miel y limón
1 godz. 30 min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45min
Naranjas confitadas
9 Std. 20 Min
Yogur con ciruela en Varoma
13h 10min
Brioche con crumble (Challahs)
1 godz. 30 min
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1 Std. 50 Min
Pan de nueces
55min
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Cobbler de caqui, pera y chocolate
45 min
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Brioche rápido
1 Std. 50 Min