Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peras en almíbar
1h 40min
Tartaletas de almendra con crema de naranja
2h
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Peras con salsa de chocolate
1h 45min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2h 5min
Vasitos de tarta de sidra
3h
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50min
Peras al vino tinto
3h 20min