Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo (8 g)
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharada de comino en grano
- 150 g de leche desnatada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 437 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 191.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de patata y queso al vapor
45min
Bocaditos de manzana y nueces
50min
Masa de pan básica
1h
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Panecillos de agua
2h
Tarta versátil de celebración
1h 30min
Tortilla al horno con guisantes
30min
Buñuelos de plátano
30min
Rosquillas italianas
55min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5h