Bizcocho con peras al vino

Bizcocho con peras al vino

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 26u. 30min
10 raciones

Ingrediënten

Peras al vino
  • 7 peras blanquillas (aprox. 120-130 cada una)
  • 750 g de vino tinto
  • 150 g de azúcar
  • 1 cucharadita de miel
  • 1 palo de canela
Bizcocho
  • 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
  • 150 g de azúcar
  • 3 huevos
  • 1 cucharada de vainilla líquida
  • 180 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 25 g de cacao puro en polvo
  • 1 pellizco de sal
  • azúcar glas para espolvorear

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 78 mg
Eiwitten 4.5 g
Calorieën 1772 kJ / 424 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 8.6 g
Koolhydraten 63.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...