Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peras al vino
- 7 peras blanquillas (aprox. 120-130 cada una)
- 750 g de vino tinto
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 1 palo de canela
Bizcocho
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
- 150 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 180 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 25 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1772 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 78 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2 Std.
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Panna cotta de café
4u. 10min
Rollo suizo relleno de melocotón
1h 30min
Cake especiado de frutos secos y ron
2 Std. 15 Min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4 godz. 40 min
Tarta de manzana y pera
50min
Tarta de ricota
4h
Mini galettes de manzana y membrillo
55min
Dulce de membrillo casero
7 godz.
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25 min
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min