Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de orejones de albaricoque
- 40 g de pasas sin semillas
- 60 g de nueces peladas en trozos
- 100 g de fruta escarchada en trozos de 1 cm
- 100 g de ron
- 120 g de azúcar
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 120 g de leche
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1362 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 104.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Cake de almendras con almíbar de azahar
1h 10min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 Std. 30 Min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Bizcocho de compota de manzana
2h 20min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2 Std.
Tarta de manzana y pera
50min
Bizcocho de calabacín
1 Std. 30 Min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Cake de pasas al ron
10 Std.
Cake de manzana y especias
1h 15min