Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 50 g de azúcar moreno
- 120 g de mantequilla fría, en trozos
Crema de chocolate blanco
- 200 g de chocolate blanco en trozos
- 65 g de agua
- 65 g de mantequilla en trozos
Montaje
- 3 - 4 pomelos rosas en gajos, cortados a vivo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1472 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Tarta de ciruelas
1h 5min
Ganache de maracuyá
4sa 40 dk
Tarta de lima-limón y ciruelas
2 godz. 30 min
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55 min
Príncipe Alberto (Islas Canarias)
15 Min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5 Std.
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Peras con crumble de coco y avellanas
45min
Pavlova
5h 20min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45min
Crumble de fresas
50min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4sa 40 dk