Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt cake
- espray antiadherente
- 200 g leche
- 15 g de zumo de limón
- 340 g de harina de repostería
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nueces pacanas
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 240 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
Glaseado
- 150 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de frambuesas liofilizadas
- 30 g de clara de huevo
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario violeta
- 1 punta de cuchillo de colorante rosa
- 10 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1788 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 156.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1 godz. 10 min
Financieros de limón
2h
Muffins ingleses rellenos de crema
1 godz. 20 min
Rolls con fresas
2 godz. 50 min
Galletas maamoul rellenas de dátiles, pistachos y nueces
2h
Masa sablé con cacao
1h
Cinnamon rolls de calabaza
2 Std. 15 Min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Bizcocho Victoria
1 godz. 10 min
Bollitos de cardamomo y canela
1h 40min
Cinnamon rolls (Rollitos de canela)
1h 30min