Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt cake
- espray antiadherente
- 200 g leche
- 15 g de zumo de limón
- 340 g de harina de repostería
- ¼ de cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nueces pacanas
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 240 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
Glaseado
- 150 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de frambuesas liofilizadas
- 30 g de clara de huevo
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario violeta
- 1 punta de cuchillo de colorante rosa
- 10 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1788 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 156.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de chocolate almendrada
3h
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2 godz. 30 min
Roscón con mermelada de fresa y baño de chocolate
3 godz. 15 min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Stollen
2 godz.
Bundt cake de calabaza
1h 30min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Tarta de chocolate y mantequilla salada
1h 25min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 godz.