Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 150 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 5 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 10 cucharaditas de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 900 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 468.8 mg
Alternatieve recepten
Pan blanco
3sa 10 dk
Brioche rápido
1h 50min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Panecillos de leche
4 godz. 30 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.