Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)

Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 23u.
2 unidades

Ingrediënten

Masa madre de manzana y trigo
  • 150 g de agua
  • 10 g de pie de masa de manzana y trigo
  • 150 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 250 g de agua fría
  • 350 g de harina de fuerza
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 1 cucharadita de aceite de oliva
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 20 aceitunas negras sin hueso en mitades
  • 10 de nuez pelada en trozos

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Natrium 2820.1 mg
Eiwitten 43.4 g
Calorieën 5077 kJ / 1213 kcal
Vetten 31 g
Vezels 8.7 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraten 188.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...