Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Eiwitten
- 82.3 g
- Koolhydraten
- 479.6 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 62.1 g
- Natrium
- 5929.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23sa
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan Venecia
17h 10min
Pan payés con masa madre
16h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min