![Pan retorcido con masa madre Pan retorcido con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/865a2c39-90f4-4257-ac8e-07fa93574a6b/Derivates/da0ff4bc-28a7-4807-a58c-81c8fa92d47b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Eiwitten
- 82.3 g
- Koolhydraten
- 479.6 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 62.1 g
- Natrium
- 5929.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23hod. 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan payés con masa madre
16 Std.