Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker frío
- 50 g de pipas de girasol
- 40 g de semillas de lino
- 90 g de agua
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 140 g de harina integral de trigo
- 200 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4252 kJ / 1016 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 161.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 1792 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Pan de centeno y manteca
16h
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan payés con masa madre
16h