Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 340 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 70 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 ½ cucharaditas de especias para pan
- 25 g de manteca de cerdo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9541 kJ / 2280 kcal
- Eiwitten
- 64.4 g
- Koolhydraten
- 363.6 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 69 g
- Natrium
- 5949.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Crackers integrales
1 godz. 40 min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min
Pan de trigo con masa madre
15h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan payés con masa madre
16h