![Pan de centeno y manteca Pan de centeno y manteca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e9073a69-1c52-427d-857e-60fc1dc29d0f/Derivates/f5a43321-3b35-47ce-aa78-6f3367c442d7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 340 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 70 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 ½ cucharaditas de especias para pan (optioneel)
- 25 g de manteca de cerdo
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9541 kJ / 2280 kcal
- Eiwitten
- 64.4 g
- Koolhydraten
- 363.6 g
- Vetten
- 38.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 69 g
- Natrium
- 5949.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Masa madre de centeno
96h 20min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1小时 15 分钟
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan payés con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Panecillos de leche
4h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h