Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de galletas
- 200 g de almendra cruda sin piel
- 1 huevo
- 40 g de maicena
- 30 g de margarina
- 60 g de azúcar
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 2 pellizcos de sal
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 180 g de leche de coco
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 50 g de margarina fría, en un solo trozo
- 1 cucharada de vinagre
Merengue de aquafaba y horneado de galletas
- 170 g de azúcar
- 50 g de agua
- 5 g azúcar vainillado
- 150 g de aquafaba (líquido de garbanzos cocidos) aprox. 1 bote escurrido
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
Salsa de chocolate.
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao)
- 60 g de aceite de coco
- 40 g de leche de coco
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2369.7 kJ / 566.4 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 100.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de chocolate vieneses
50 Min
Tarta de arroz con leche sin, sin y sin
5h
Pavlovas veganas
3 Std. 30 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Lápices de galleta
1h 30min
Yogur con gelatina de fresa y frutos rojos
12h 15min
Chapata con masa madre
17 Std.
Barritas de cereales con salsa de caramelo (sin gluten)
40 min
Berry curd (Espesar)
20min
Helado de galletas sin gluten
10h 30min
Infusión de naranja
25 min
Helado de plátano
8h 5min