Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de galletas
- 200 g de almendra cruda sin piel
- 1 huevo
- 40 g de maicena
- 30 g de margarina
- 60 g de azúcar
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 2 pellizcos de sal
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 180 g de leche de coco
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 50 g de margarina fría, en un solo trozo
- 1 cucharada de vinagre
Merengue de aquafaba y horneado de galletas
- 170 g de azúcar
- 50 g de agua
- 5 g azúcar vainillado
- 150 g de aquafaba (líquido de garbanzos cocidos) aprox. 1 bote escurrido
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
Salsa de chocolate.
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao)
- 60 g de aceite de coco
- 40 g de leche de coco
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2369.7 kJ / 566.4 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 100.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Milhojas de chocolate y caramelo
2h
Cheesecake ligero con frutos rojos
6 Std. 15 Min
Crème brûlée de chocolate blanco
3h 15min
Cóctel de fresas y champán con mini tartas de queso saladas
3h 40min
Mini tarta de hojaldre con nectarina
3h 40min
Rollos de semillas de amapola
2 godz. 30 min
Cheesecake de melocotón con flores comestibles
4 Std. 25 Min
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14 Std.
Flan
5h 30 min
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Mezcla para pan integral
10min
Fantasmas de merengue
4 Std.