Compatibele versies
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de harina de garbanzos
- 3 huevos
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ de cucharadita de sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 212.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Queso cremoso
15 Std.
Chucrut
96h
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9h
Yogur tipo skyr
12sa
Masa madre sin gluten
120h
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 godz. 50 min
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
45min
Harina integral
5min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Hummus de judías pintas con nachos
1h 15min