Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker frío
- 50 g de pipas de calabaza
- 50 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 40 g de agua
Masa madre de trigo
- 200 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 200 g de harina de fuerza
Masa principal
- 20 g de pipas de girasol
- 20 g de copos de avena
- 30 g de pipas de calabaza
- 110 g de zanahoria en trozos
- 150 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 100 g de harina integral de trigo
- 140 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 2 - 3 cucharaditas de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 938 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 401.6 mg
Alternatieve recepten
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30 min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.