Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de leche
- 155 g de azúcar
- 500 g de harina de repostería
- 1 - 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 200 g de requesón
- 3 yemas de huevo
- 100 g de pasas
- 50 g de almendras crudas con piel
- 50 g de avellanas
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 10 g de ron (optioneel)
Montaje
- 120 g de mantequilla fundida
- 50 - 100 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 rebanada/loncha/rodaja
- Calorieën
- 890 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 15.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chucrut
96 Std.
Congrio a la cerveza
30 min
Tarta de naranja confitada
2hod. 30min
Leguminosas molidas (100 g)
5 min
Rollitos de repollo con salmón
1hod.
Mermelada de fresas al aroma de azahar
35 min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15min
Yogur tipo skyr
12 Std.
Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)
2hod.
Penca de acelga rebozada rellena de bechamel, crema de aceite de oliva, hongo laminado y polvo de ibérico.
9 godz. 45 min
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45 min
Jalea de toronja
13h 45min