Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de leche
- 155 g de azúcar
- 500 g de harina de repostería
- 1 - 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 200 g de requesón
- 3 yemas de huevo
- 100 g de pasas
- 50 g de almendras crudas con piel
- 50 g de avellanas
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 10 g de ron (optioneel)
Montaje
- 120 g de mantequilla fundida
- 50 - 100 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 rebanada/loncha/rodaja
- Calorieën
- 890 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 15.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 Min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 Std. 30 Min
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Yogur tipo skyr
12h
Bizcocho con peras al vino
26u. 30min
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2h
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Mimosa de pomelo
10 Min
Aperol Spritz
10 Min
Bollitos de cardamomo y canela
1h 40min
Salsa chimichurri
5 Min
Brioches de remolacha
2h