Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 50 g de harina de fuerza
Masa principal
- 410 g de agua
- 300 g de harina de fuerza
- 15 g de azúcar
- 35 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 7291 kJ / 1742 kcal
- Eiwitten
- 43.1 g
- Koolhydraten
- 276.8 g
- Vetten
- 49.9 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 2699 mg
Alternatieve recepten
Pan de frutas y frutos secos
2h 55min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.