Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina (y algo más para espolvorear)
- 2 huevos (53-63 g c/u)
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 60 g de tomate concentrado
- 1 yema de huevo
Relleno y montaje
- 150 g de jamón cocido (en lonchas o trozos)
- 250 g de queso ricota
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- harina
Cocción y salsa cremosa de tomate
- 2 litros de agua
- 300 g de nata
- 50 g de tomate concentrado
- 10 g de maicena
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2313 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 30.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas criollas
3 godz.
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Hamburguesa XXL con cebolla, beicon y queso
45min
Croissant de brioche y hojaldre bicolor
5h
Tacos de gambas con salsa de pimientos
40min
Croquetas de arroz con mozarella
40min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min
Hamburguesa clásica
30 min
Crêpes rellenas de pollo, espinacas y queso de cabra con salsa de puerros
1h
Tortillas de trigo y fajitas de ternera
1h
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10 min