Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharada de sal gorda
- 300 g de agua y un poco más para cubrir los riñones
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 50 g de brandy
- 70 g de mostaza a la antigua
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Eiwitten
- 178.6 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 125.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h
Pastafrola de membrillo
2h
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1h 40min
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30 Std.
Riñones al jerez
1h
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Mollejas de ternera con cebolletas
3h
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 Std. 50 Min
Dulce de batata
45 min