![Riñones de ternera a la mostaza antigua Riñones de ternera a la mostaza antigua](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11BABAA2-6DCA-4726-A4F6-1821D11E405F/Derivates/b1003276-c96a-4062-bd36-867404d2d19a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharadas de sal gorda
- 300 g de agua (y aprox. 1 litro más para limpiar los riñones)
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 70 g de mostaza a la antigua
- 50 g de brandy
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Eiwitten
- 178.6 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 125.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de cordero
50min
Bizcocho con peras al vino
26 Std. 30 Min
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Sabayón
15 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 godz.
Dulce de batata
45 Min
Riñones al jerez
1hod.
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Pollo al azafrán con champiñones
40min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min