Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharadas de sal gorda
- 300 g de agua (y aprox. 1 litro más para limpiar los riñones)
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 70 g de mostaza a la antigua
- 50 g de brandy
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Eiwitten
- 178.6 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 125.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con tortellini
1h
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Dulce de batata
45min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 godz.
Paté de higaditos de pollo
4 godz. 15 min
Sabayón
15min
Riñones al jerez
1h
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30min
Gulash con cerveza
1h 10min
Buñuelos de acelga
45min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min