Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 riñones de ternera en cuartos (aprox. 1 kg)
- vinagre de vino (½ vaso)
- 2 cucharada de sal gorda
- 300 g de agua y un poco más para cubrir los riñones
- 30 g de vinagre
- 3 - 4 chalotas
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de girasol
- 50 g de brandy
- 70 g de mostaza a la antigua
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 6 raciones
- Calorieën
- 8024.4 kJ / 1919.7 kcal
- Eiwitten
- 178.6 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 125.2 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 min
Riñones al jerez
1 godz.
Cordero al vino tinto
45 min
Mousse de dulce de leche y café
20 Min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1h 40min
Locro
25 Std. 15 Min
Sabayón
15min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25u. 50min
Merengue italiano
20 Min
Dulce de batata
45 min