Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para rebozar
- 50 g de semillas variadas (sésamo, lino, amapola, pipas de girasol, etc.)
Masa
- 3 huevos
- 250 g de queso cremoso
- 30 g de pipas de girasol
- 15 g de semillas de lino
- 50 g de almendra cruda sin piel
- 15 g de psyllium
- 30 g de harina de coco
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1414.3 kJ / 336.7 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 606.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos de lino y chía
40 min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Preparación de harinas sin gluten
5 Min
Granola
45 Min
Pan de molde con espinacas y pipas de calabaza
3h
Crackers de semillas
50 min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 Min
Pan versatil Keto
1h 55 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan de cinco semillas
1 godz. 50 min
Mermelada de fresa y chía sin azúcar
1h