![Chutney de pera y jengibre Chutney de pera y jengibre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/994A9EF2-02CD-4336-B9D5-705EA3470EC2/Derivates/18134aa9-4a44-43b0-a153-a0baa149a067.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de raíz de jengibre fresca
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de peras conferencia peladas (descorazonadas y cortadas en dados)
- 30 g de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 clavos
- 150 g de azúcar moreno
- 100 g de vinagre de manzana
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 4544 kJ / 1087 kcal
- Eiwitten
- 5.05 g
- Koolhydraten
- 212.58 g
- Vetten
- 20.58 g
- Vezels
- 16.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10 min
Chutney de manzana
20 Min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min
Mermelada de Kumquat
12 godz. 50 min
Manzanas con sabayón de sidra
40 Min
Salmón marinado con remolacha
48h
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12h 40min
Compota de ruibarbo con yogur
20 Min
Compota de manzanas y peras
20 Min
Compota de berenjenas
35 Min
Chutney de mango - India
1h 10min