Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de raíz de jengibre fresca
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de peras conferencia peladas (descorazonadas y cortadas en dados)
- 30 g de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 clavos
- 150 g de azúcar moreno
- 100 g de vinagre de manzana
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 4544 kJ / 1087 kcal
- Eiwitten
- 5.05 g
- Koolhydraten
- 212.58 g
- Vetten
- 20.58 g
- Vezels
- 16.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada agridulce de tomate
30min
Zanahorias agridulces
1h
Hummus de remolacha
10min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35 Min
Mermelada de Kumquat
12u. 50min
Chutney de mango - India
1h 10min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Crema de limón (Lemon curd)
25min
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1h 10min
Puré de remolacha al vapor con pera y granada
1h
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min