Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de raíz de jengibre fresca
- 150 g de cebolla cortada en cuartos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de peras conferencia peladas (descorazonadas y cortadas en dados)
- 30 g de zumo de limón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 clavos
- 150 g de azúcar moreno
- 100 g de vinagre de manzana
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 4544 kJ / 1087 kcal
- Eiwitten
- 5.05 g
- Koolhydraten
- 212.58 g
- Vetten
- 20.58 g
- Vezels
- 16.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chucrut
96 Std.
Membrillo con agaragar
2h 35min
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 godz. 10 min
Remolacha fermentada
72h
Mermelada de Kumquat
12 Std. 50 Min
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1 godz. 10 min
Chutney de fresas
24h
Chutney de mango - India
1 godz. 10 min
Chutney de manzana
20 Min
Tarta de queso ricota con mermelada de higos
5 godz. 40 min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35min