Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 peras conferencia (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 100 g de agua
- 150 g de azúcar
Crumble de avellanas y coco
- 75 g de avellanas
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de azúcar
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50 g de coco rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2090 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pascualina
1 godz. 45 min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30 min
Tarta de ciruelas
1h 5min
Crumble de coco y manzana
50 min
Postre de pera y queso cremoso
20 min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Cake de arándanos
1 godz. 30 min
Crumble de fresas
50 min
Quiche de cebolla
1h
Crumble de manzana y frambuesas
1h 15min
Tarta de manzana y pera
50 min
Cake de limón con glaseado blanco
1h 15min