Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 - 80 g de kale (sin los tallos gruesos) en trozos
- 25 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 100 g de harina
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de leche
- 70 g de queso gorgonzola (en trozos pequeños)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 325 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 2.41 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 5.51 g
- Vezels
- 0.35 g
Alternatieve recepten
Malfatti de espinacas con setas
40min
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20min
Empanadas de humita
1 godz. 30 min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1 godz.
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1h 20min
Pastel de patata con kale
1 godz. 40 min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1h 20min
Buñuelos de hojas de remolacha
50min
Buñuelos de acelga
45min
Hummus de remolacha
10 min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 godz. 30 min