Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 - 80 g de kale (sin los tallos gruesos) en trozos
- 25 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 100 g de harina
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de leche
- 70 g de queso gorgonzola (en trozos pequeños)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 325 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 2.41 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 5.51 g
- Vezels
- 0.35 g
Alternatieve recepten
Buñuelos de acelga
45 min
Pastel de patata con kale
1h 40min
Tarta salada de puerros
1h 10min
Soufflés de queso (sin gluten)
45 min
Malfatti de espinacas con setas
40 min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 Min
Buñuelos de hojas de remolacha
50 min
Ñoquis bicolores (sin huevo y sin gluten)
1 Std. 15 Min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min
Chipa
30 min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min
Hummus de remolacha
10min