Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de vainilla
- 6 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla cortada en 3-4 trozos
- 500 g de leche semidesnatada
- 250 g de nata (35% de grasa)
Sopa de ciruelas
- 100 g de azúcar moreno
- 5 - 6 tiras de piel de limón
- 50 g de vino blanco
-
1
cucharadita de cinco especias chinas en polvo
of 1 cucharadita de canela molida - 600 g de ciruelas rojas sin hueso, cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1860 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2 Std. 30 Min
Peras con salsa de chocolate
1h 45min
Sabayón a la naranja TM6
15 Min
Brevas al vapor de naranja
25 Min
Melocotones en almíbar
20 Min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7 godz. 40 min
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Manzanas en almíbar de moscatel
25 Min
Naranja en almíbar de especias
4h 20min
Dulce de batata
45min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min