Compatibele versies
Volcán de chocolate con helado de moca (sin gluten, sin lácteos)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de moca
- 150 g de anacardos crudos
- 230 g de leche de coco
- 30 g de cacao en polvo (con o sin azúcar)
- 120 g de azúcar de coco
- 15 g de jarabe de agave
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- 3 cucharaditas de café soluble
- 1 pellizco de sal
Volcán de chocolate
- 150 g chocolate negro (70% de cacao) vegano en trozos
- 150 g de aceite de coco y un poco más para engrasar
- 75 g de azúcar glas
- 180 g de huevo (aprox. 3 huevos medianos)
- 5 g de maicena
- 35 g de harina de arroz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3271 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 98 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan brioche sin gluten
2h 50min
Tarta de almendras
1h
Tarritos multicolor
10 Min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2h 15 min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30 min
Bagels sin gluten
1 Std. 50 Min
Panecillos de lino y chía
40 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20 min
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.