Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker frío
- 40 g de semillas de sésamo
- 40 g de agua
Masa madre
- 250 g de agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 200 g de harina integral de trigo
Masa principal
- 150 g de agua
- 10 g de azúcar
- 350 g de harina integral de trigo
- 60 g de harina integral de centeno
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 12365 kJ / 2955 kcal
- Eiwitten
- 71.6 g
- Koolhydraten
- 492.6 g
- Vetten
- 75.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 28.2 g
- Natrium
- 4792.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10 min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15u.