Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 65 g de almendra cruda sin piel
- 80 g de azúcar
- 460 g de harina de repostería
- 40 g de aceite de oliva
- 210 g de agua muy fría
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 2 - 3 pellizcos de sal
Relleno de manzana
- 1400 g de manzana (cualquier tipo) sin piel ni semillas, en cuartos y cada cuarto por la mitad
- 1 - 2 cucharaditas de canela molida
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 1 cucharada de maicena
- 150 g de aquafaba (líquido de garbanzos cocidos)
- 130 g de azúcar
- ¼ cucharadita de vinagre de manzana
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 863.1 kJ / 206.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 29.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1h 10min
Tarta de naranja y coco vegana
3h 30 min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1h
Tarta con higos y piñones
2 godz. 30 min
Tarta de fruta fresca
2 godz. 30 min
Bizcocho con cuscús y fruta
1h 50min
Tarta crumble de frambuesas
1h 30min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1h 30min
Bizcocho ligero con orange curd
1 godz. 15 min
Bizcocho Victoria
1h 10min
Tarta de zanahoria vegana
4h
Bizcocho de manzana y canela
1 godz. 15 min