Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 246.3 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 Std. 20 Min
Minipavlova de frutos rojos
3 Std. 30 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2h
Boeuf bourguignon en cocción lenta
3 Std. 30 Min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 Min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Salsa bechamel (Espesar)
15 Min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 Std.
Lemon curd (Espesar)
20 Min