Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 246.3 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayón
15min
Chalota caramelizada (250 g)
25min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 Std. 40 Min
Empanada de estofado con cerveza
1 Std. 40 Min
Caramelos de toffee
2 godz.
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3h 30min
Paté de remolacha y anacardos
10min
Chalota caramelizada (350 g)
25min
Ceviche de corvina
2sa 40 dk
Ternera Stroganoff
1h