Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 246.3 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78 Std.
Lemon curd (Espesar)
20 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Mayonesa a la francesa
5min
Chalota caramelizada (350 g)
25min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min
Berenjenas al miso (Al vacío)
2h 45min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 Std.
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Salsa de tomate estilo italiano
35 min
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2 Std.