Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua templada
-
40
g de levadura prensada fresca
of 20 g de levadura seca - 1 cucharadita de miel
- 350 g de harina de espelta integral
- 2 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre de manzana
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
of de semillas de zapallo - 50 g de semillas de sésamo
- 5 g de mantequilla para engrasar el molde
- 20 g de avena
- Voeding
- per 1 rodaja
- Calorieën
- 312 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1h 5min
Focaccia con uvas y queso (sin azúcar, sin gluten, sin huevos)
2h
Ñoquis gremolata con salsa de ossobuco
1h 30min
Puré de calabaza natural
1h
Torta cheesecake raw
12h 20 min
Muffins de avena y almendras
12h 40min
Muffins de zucchini y queso
40min
Magdalenas de nueces pecán
30min
Torta de almendras
1h 10min
Leche de almendras
8 godz. 15 min
Brownies sin gluten
45 Min