Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas secas
- 100 g de garbanzos secos
- 100 g de copos de avena
- 320 g de agua
- 25 g de psyllium
- 20 g de pipas de girasol (y algo más para espolvorear)
- 20 g de pipas de calabaza (y algo más para espolvorear)
- 20 g de semillas de sésamo tostado (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 10 g de vinagre de manzana
- 30 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 rebanada/loncha/rodaja
- Calorieën
- 526 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 184.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crackers integrales
1 Std. 40 Min
Trufas veganas
20 min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 godz.
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 godz. 30 min
Pan de nueces
55min
Muffins de zanahoria con frosting (sin huevo y sin lácteos)
35 min
Cookies de avellanas y almendras
30 min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 godz. 30 min
Panecillos de lino y chía
40min
Brownie de batata
1 godz.
Pan alto en proteínas
9 Std.
Pan 100% trigo sarraceno
2 Std.