Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panecillos
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de aceite de oliva
- 500 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Relleno de verduras
- 200 g de cebolla en rodajas de 8 mm
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de zanahoria en rodajas de 2-3 cm
- 150 g de pimiento rojo en bastones de 4x1 cm
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de tomate en bastones de 3x1 cm
- 60 g de queso rallado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1482 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 697 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Focaccinas
3h 30 min
Panecillos de beicon con pera y tomillo
15h
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Pan retorcido con masa madre
16h
Panecillos de agua
2 godz.
Pizza con setas de primavera
1h 20 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan de molde
3h
Panecillos de leche
4h 30 min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min